Contemporary Art Romania

04 June 2007

2 COOL 4 SCHOOLHalta - Cohn & Jansen, UNAgaleria si 2020 prezinta:

2 COOL 4 SCHOOL Kasia Korczak, Tristan Manco
UNAgaleria
Str Budisteanu nr 10
7-9 iunie 2007
Galeria Noua
10 iunie 2007

2 Cool 4 School e un program in care doua personalitati internationale ale industriilor creative sunt invitate la Bucuresti pentru a sustine prezentari in fata studentilor universitatii de arte si tuturor tinerilor creativi interesati. Pentru prima editie, Halta - Cohn & Jansen, UNAgaleria si 2020 i-au invitat la Bucuresti pe Kasia Korczak, graphic designer si Tristan Manco, autor de carti de graffiti si graphic designer. Cei doi impartasesc aceeasi pasiune pentru proiectele lor, atat personale, de artist sau autor de carti, cat si cele „comerciale”, de graphic designer si sunt invitati la Bucuresti pentru a-si prezenta lucrarile si pentru a realiza un workshop. 2 Cool 4 School este un proiect in care organizatorii isi propun sa incurajeze creativitatea in orice forma.

Kasia Korczak este interesata de design ca metoda de a produce si distribui continut si a fost in mod constant implicata in partea de publicatie a designului. Lucrarile ei au fost expuse la Design Museum si Barbican Gallery, Londra and Casco, Utrecht. Printre clientii s-au aflat si Colette, Nike si L’Oréal. In 2004 a infiintat "Korczak si fiicele", studio care produce lucrari de moda, design si arta cu o atitudine polemica particulara. Lucrarile ei au fost publicate in 032c, Eye, Creative Review, Diplo, +81, printre altele. In prezent isi imparte timpul intre Londra si o rezidenta de master la Werkplaats Typografie in Arnhem.

Tristan Manco traieste si lucreaza in Bristol, unde in 2002 a infiintat Tijuana Deisgn, de care s-a despartit in 2006 pentru a continua freelance. A lucrat pentru clienti importanti precum Elle, BBC si EMI Music. A publicat articole in Creative Review si Modart si este autor al cartilor Stencil Graffiti (2002), Street Logos (2004) si Street Sketchbook (in curs de aparitie) si co-autor al cartii Graffiti Brasil (2005), toate la Thames and Hudson. A editat Graffiti World (2004), aparuta la aceeasi editura.

http://www.kasia-korczak.com/

http://www.tristanmanco.com/

Program

2 COOL 4 SCHOOL
Kasia Korczak, Tristan Manco
7-9 iunie 2007: UNAgaleria, Str Budisteanu nr 10
10 iunie 2007: Galeria Noua, Str Academiei 15


Joi 7 iunie
11.00 Kasia Korczak Prezentarea lucrarilor si practicii.
12.00 Workshop cu Kasia Korczak asistata de Boy Vereecken.


Vineri 8 iunie
12.00 Workshop cu Kasia Korczak asistata de Boy Vereecken


Sambata 9 iunie
11.00 Tristan Manco Prezentarea lucrarilor si practicii.
12.00 Workshop cu Kasia Korczak asistata de Boy Vereecken si Tristan Manco


Duminica 10 iunie
14.00 Prezentare Tristan Manco
“Street Art in galerii sau pe strada?”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pentru detalii si inscrieri la workshop scrieti un email pe adresa: vladnanca (at) yahoo.com

No comments: