Contemporary Art Romania

08 January 2008

Dan Perjovschi la CNDB

08/01 - 11/01
Perjovschi in deschiderea 2008
Desenele lui Dan Perjovschi deschid anul 2008 la Centrul National al Dansului – Bucuresti (CNDB)


Deschidem anul 2008 nu cu un spectacol de dans, ci cu expozitia desenelor lui Dan Perjovschi. Vedem în această alegere o declaratie în sine prin care atitudinea noastră în fata proiectelor viitoare devine transparentă.


Vă invităm joi, 10 ianuarie, orele 11.30, la CNDB, la o întîlnire în care veti putea afla mai multe detalii despre acest eveniment si despre proiectele anului 2008.


Participă:
Dan Perjovschi, artist
Vava Stefănescu si Mihai Mihalcea, directori, Centrul National al Dansului« …Mă intereseză mai mult sa afirm ca este datoria artistului sa sprijine (prin orice mijloace) ceea ce i se pare important. Rezistenta nu inseamna retragere in munti; in definitia mea inseamna iesit la bataie. Teoria este interesanta, dar nu ajuta la nimic daca nu are solutii practice. Prin Rezistenta Culturala eu afirm o solutie: cind contextul este neprietenos si nu ofera solutii, atunci trebuie sa gasim alte surse si alte strategii ca sa existam. »* (Dan Perjovschi)

*Extras din discutia dintre Dan Perjovschi si Attila Tordai-S., purtata cu ocazia expozitiei Rezistenta Culturala la Studio Protokoll

1 comment:

Valentina said...

Mai este aceasta expozitie la CNDB?