Contemporary Art Romania

10 July 2008

Call for artists. URBAN ART 08

UrbanArt

UrbanArt

Call for artists. URBAN ART 08

Asociaţia Culturală Artmix anunţă deschiderea sesiunii de înscriere pentru a doua ediţie a festivalului de proiecţii arhitecturale URBAN ART, care va avea loc pe data de 20 septembrie 2008 în cadrul evenimentului “Noaptea Albă” organizat de ArCuB şi Primăria Municipiului Bucureşti.

URBAN ART propune expunerea lucrărilor de artă contemporană în spaţiul public al oraşului, ca intervenţii site-specific ce se raportează la arhitectura clădirii şi a zonei în care sunt amplasate, transformând-o pentru o noapte. Provocarea proiectului constă chiar în raportarea la context, opera de artă luând rolul unei membrane fluide ce îmbracă clădirea. Proiectul Urban Art explorează spaţiul public, dorind să creeze un context pentru reinterpretarea urbanului şi reactivarea spaţiilor prin artă.

Sesiunea de înscriere este deschisă artiştilor vizuali care doresc să participe cu idei originale de transformare a spaţiului public bucureştean prin artă. Aşteptăm lucrări din orice gen artistic, care nu au fost expuse în cadrul altor expoziţii şi care pot fi adaptate digital pentru proiectarea lor pe clădiri. Lucrările propuse pot fi atât imagini statice, cât şi animaţii sau materiale video cu sunet.

Dacă vrei să te afli printre artiştii participanţi la URBAN ART anul acesta trimite până la data de 7 august 2008 CV-ul tău însoţit de imaginile a trei lucrări la adresa de email ma@artmix.ro. În cazul în care vei fi selectat te vom contacta pentru mai multe informaţii.

Deadline: 7 august 2008
Pentru imagini de la URBAN ART '07 vizitează
http://urbanart.artmix.ro


artmix

Asociaţia Culturală Artmix
E: ma@artmix.ro
M: +40 726 778 082
www.artmix.ro

No comments: