Contemporary Art Romania

05 December 2009

Scoala Generala in story-circle - trenSformers in Sala de asteptare

Luni, 7 decembrie 2009, ora 19.00, Centrul National al Dansului


Pentru ca toata lumea asteapta mereu ceva, echipa trenSformers va invita in perioada 6 - 12 decembrie intr-o sala destinata acestei activitati si montata in Mediateca din cadrul Centrului National al Dansului din Bucuresti. Mai ales daca va aflati intre destinatii!

Scoala Generala va fi un story-circle in Sala de asteptare. Fiecare participant este invitat sa contribuie cu o poveste din tren sau despre tren.
Ai dormit in cuseta cu Corina Chiriac? Cat mai e spaga la nas? Ce faci cand e plin vagonul de copii care merg la Navodari in tabara? Ai stat vreodata in gara Ciucea? Trenul nu este intotdeauna doar un spatiu de tranzit, ci mediul unor experiente intense.
Toate povestile vor fi inregistrate, iar sambata, 12 decembrie, patru actori vor construi situatii de joc pornind de la ele.

trenSformers
este un proiect de investigatie si interventie artistica pe trenuri si in gari. Primele interventii trenSformers au avut loc in august 2009 pe relatia Cluj – Bucuresti. trenSformers isi propune sa descopere activ si creativ diferentele regionale si sa provoace mecanismele perceptiei sociale.

trenSformers este un proiect tangaProject independent si gratuit.

No comments: