Contemporary Art Romania

20 November 2006

camera80

s-a lansat camera80.ro!

camera80 s-a nascut din pasiunea pentru fotografie si in acelasi timp din necesitate. In Romania, fotografia este promovata pe forumuri de profil, bloguri, prin intermediul altor comunitati din afara tarii si, probabil in cea mai mica masura, in galerii de arta. Aceasta raspandire haotica face ca tinerii fotografii romanii sa fie mult prea putin cunoscuti in spatiul virtual si aproape total necunoscuti publicului din Romania in general.

camera80 este o alternativa, un spatiu virtual deschis tuturor tinerilor fotografi romani, care va functiona dupa regulile unei galerii de arta din lumea reala. Fiecare fotograf dispune de un spatiu fix pe care il poate folosi pentru a-si expune imaginile. Cand numarul celor implicati in proiect va permite acest lucru, expozitiile vor fi promovate pentru o durata fixa de timp pe pagina principala dupa care vor putea fi accesate din arhiva siteului.

Ne propunem ca prin activitatile noastre sa ii sprijinim pe toti cei implicati in acest proiect si in acelasi timp sa ne aducem contributia la cresterea in popularitate a fotografiei in randul publicului din Romania.

In paralel cu galeria virtuala vom mentine si un blog care va promova fotografi contemporani, expozitii, galerii, reviste si evenimente fotografice din lume.

Mergeti si vedeti :)
www.camera80.ro
blog.camera80.ro

No comments: