Contemporary Art Romania

09 June 2009

lea rasovszky - vernisaj / nag #3

vineri 12 iunie 2009, la ora 20.00, va avea loc vernisajul expozitiei 'Desene pe tapet' a Leei Rasovszky la galeria 29, un spatiu de expunere amenajat intr-o sufragerie de bloc.


Niste bucati de tapet sunt folosite ca materie prima. Cu acrilic si cateva cuvinte, Lea schiteaza niste stari afective nu neaparat pozitive. Din punct de vedere vizual tapetul e oricum impovarat de dulcegarie si lirism facil. Iar desenele care rezulta in final sunt si mai grele. Si asta pentru ca in sintagmele caligrafiate cu scris de mana e cuibarita o nefericire a cuiva care vede dragostea ca pe o boala de piele, ca pe o imposibilitate, sau ca pe un semn al unei disfunctii personale.


obiectele vor fi distribuite catre publicul prezent la deschiderea expozitiei printr-o tragere la sorti. pentru a primi una dintre cele 10 invitatii, trimiteti un email la mirceanicolaeee[at]yahoo.com.

Expozitia 'Desene pe tapet' este un eveniment inclus in programul Noptii Albe a Galeriilor #3 // 12 iunie 2009 // 19.00 - 04.00. Cea de-a treia editie a Noptii Albe Galeriilor reuneste un numar record de galerii, centre de arta contemporana si spatii alternative bucurestene: 28. Peste 80 de artisti expun sau performeaza in noaptea de 12 spre 13 iunie incepand cu orele 19. Pentru detalii despre programul traseului cultural nocturn propus de Noaptea Alba a Galeriilor, precum si harta spatiilor participante intrati pe www.noapteagaleriilor.ro

No comments: